Холандецът Дъстли Мулдер със сигурност ще пропусне двубоя на "Левски" срещу Берое. 1/8-финалът за Купата на България е в сряда от 16:00 часа на стадион "Георги Аспарухов". Под сериозна въпростителна пък е участието на Йордан Милиев, който също тренира на облекчен режим днес.

При това положение "Левски" ще бъде със съвсем променена отбрана за двубоя с Берое. Не е изключен някой от по-младите футболисти на "сините" да попадне в групата, тъй като има сериозен недостиг на бранители след травмите на Милиев и Мулдер.

Отделно от основната група е и друг холандец - Андвеле Слори. Халфът има скъсан мускул, който му пречи да работи пълноценно, пише "Гонг".

Добрата новина за "сините" е, че Дарко Тасевски може и да играе срещу Спортинг (Лисабон) на 16 декември в мача от Лига Европа. Халфът взе дейно участие в първата част от днешната тренировка. Ако всичко с Тасевски е под контрол в следващите няколко дни, много е вероятно той да бъде в плановете на треньорското ръководство за двубоя с португалците. Основният подавач в "Левски" има проблеми с контузия на прасеца, но явно нещата се подобряват с добри темпове.

По-малки са шансовете за Спортинг да бъде възстановен Христо Йовов, който постоянно си пати от травми в последните седмици. /БЛИЦ