Старши треньорът на Пирин Наджи Шенсой обяви, че тимът му се радва на огромен интерес. По думите на косоваря, турски, азербайджански и куп други медии са направили репортажи за „орлетата".

„Най-авторитетният вестник „Хюриет" пусна голям репортаж за мен, гостувах в няколко телевизии. Търсеха ме за интервюта, което беше голяма реклама и за Пирин. Дори ме питаха за някои наши футболисти. Пирин намери ехо не само в Турция, а и в Кавказ и Азербайджан. Що се отнася до оферти към мен, нямаше нищо конкретно, никой не ми е казвал в прав текст: "Айде, остави Благоевград и ела при нас".

Шенсой коментира и трансферните си планове.

"Искам да работя с български футболисти. На тях не им е необходимо много време за адаптация, по-лесен е диалогът, комуникацията между нас. Държа на работата и с младите играчи. Да обобщим - приоритет са момчета, излезли от пиринската школа, после от областта и от страната и ако не ги намерим, чак тогава ще погледнем към чужбина. Ето, при нас е Креболиев, наше дете. Като казвам наше, имам предвид на Благоевград, което е изпуснато преди време, но аз мисля, че има достатъчно качества и е перспективен, имал е мачове и за националния отбор в юношеска възраст. Само на 20 години е, здрав, добре сложен и аз се радвам, че е тук", сподели Шенсой пред „Струма".

"А" ГРУПА, ЗИМА 2016 - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016