С десетки награди за зрителите и богата музикална програма ще бъде отпразнуван последния домакински мач на футболния Марек във втория ешелон. Дупничани посрещат на своя стадион в неделя от 18 часа “Спартак” (Варна), съобщава zadupnitsa.com.
 
На полувремето ще бъде разиграна томбола със закупилите билети за мача, като атрактивните награди са осигурени от Община Дупница и основния спонсор на тима. Трима от зрителите ще имат възможността да покажат и уменията си да изпълняват дузпи. В рамката на вратата ще застане Даниел Белчев, а наградите са оригинални топка и екипи с автографите на футболистите.
 
След последния съдийски сигнал, за доброто настроение ще се погрижат и изпълнителите от “Арт Поп” със специален за случая репертоар, както и общинския  мажоретен състав. На церемонията по награждаването на играчите на Марек и връчването на купата за първенец на “Б” група се очакват високопоставени гости от БФС. Чака се потвърждение дали и самият Борислав Михайлов ще присъства на “Бончук”. Около 21 часа на площад “Свобода” ще продължат тържествата с концерт и заря.