Дисциплинарната комисия към БФС наложи наказания след финалите на Републиканското при юношите старша възраст и при децата. Треньорът на детската формация на Лудогорец Радослав Комитов е със спрени права за 2 мача.

Само един футболист беше наказан от Дисциплинарната комисия след старта на "А" група. Новото попълнение на Литекс Диого Виана отнесе 1 мач и 300 лева. Португалецът получи червен картон при победата с 2:0 над Лудогорец. Виана вкара второто попадение в срещата.

Решения на Дисциплинарната комисия:

ДП юноши старша възраст финал ПФК Локомотив (София) - ПФК „Ботев” (Пловдив)

* За нерегламентирано използване на пиротехнически изделия, на основание чл.37, ал.1, т.22, б.А – ДК наказва ПФК Локомотив (София) с имуществена санкция в размер на 125 лева.

ДП деца 2000 г. сезон 2014/2015 Финал – ПФК Литекс – ПФК Лудогорец

* За други нарушения, на основание чл. 34, ал.1, т.6 и във връзка с чл.16, ал.1 ДК наказва Радослав Комитов – треньор на ПФК Лудогорец с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 2 среща и глоба в размер на 62.50 лева.

* За други нарушения, на основание чл. 34, ал.1, т.6 ДК наказва Стефан Яръмов – мениджър на ПФК Литекс с лишаване от право да изпълнява функции от името на отбора за 1 среща и глоба в размер на 62.50 лева.