Шефът на Пирин (Благоевград) Емил Наков изригна след загубата с 1:2 от Литекс в мач от 18-ия кръг на “А” група. Босът не бе доволен от действията на съдията Николай Йорданов, а освен това нападна и шефа на реферите Костадин Костадинов.

“Вие сами видяхте, дузпа спестен червен картон. Цяла България видя какво стана. Пирин игра добре, но бе ощетен в три поредни кръга. Червен картон на Дока, да не говорим повече за други неща. На нашето момче сигурно му е счупен носа. Ако е толкова добър Дока в свободни боеве, имам приятели там, може да се пробва”, заяви Наков след края на двубоя.

“Аз говоря с шефа на съдийската комисия, а той не е гледал мача, сигурно е редил антикварните магазини. Жалба срещу кой? Все пак играе шампионът на България срещу изпадащ отбор. Изпраща ни международни съдии, от кумова срама трябва да го е гледал. Със Сливен не ни гледа, не се давал по телевизията. След това с Черно море нямал възможност, пращаме му дискове. Той ако не е гледал, на кой да пиша жалба, значи не е заинтересован?.

Аз съжалявам, че не извадих отбора. Това са три поредни мача, с гаври и съдийски гадости. Пирин е застрашен от изпадане заради комисийката създадена от олигофрени. Първият беше шуменският идиот (б.р. – има предвид Станислав Тодоров), наказват го и не го обявяват след мача с Черно море. Днес също международен съдия, който бе по-известен като шофьора на Орманджиев. Трябва да си отидат старци и разбойници от БФС, хора, които взимат пари и стоят на едни и същи постове с години. В Комисиите знаете какви мишоци има. Арбитражният съд е незаконен. Решават, предрешават, крадат футболистите. Жалба на даден играч струва 500 лева и после няма никакво решение”, допълни още Наков.

“С кого да търсим разговор, медиите и това е, това е спасението. Тази гавра не трябва да продължава. Най-лошото е, че мачът се дава по телевизията, а шефът на съдиите не го гледа. Защо плащаме на тези смешници съдиите толкова пари. Пирин е марка и такава гавра не може да продължава. На следващия мач, ако се случи нещо на трибуните, ако на хората не им издържат нервите. Не може мишоците да продължат да се гаврят с нас”, завърши босът на благоевградския клуб./БЛИЦ