Президентът на Пирин Емил Наков е бесен на Дисциплинарната комисия, която вчера го глоби с 3000 лева заради обиди по адрес на длъжностни лица покрай мача на "орлетата" с Литекс (1:2).

"Съдията Николай Йорданов опорочи срещата и бе наказан, но за мен 2 месеца са малко. Трябваше да бъде изхвърлен завинаги от футбола", сподели Наков, който бе един от присъстващите на срещата на малките клубове, инициирана от кмета на Каварна Цонко Цонев.

"Събрали сме се да помогнем на БФС и централата да излезем от батака, в който се намираме. Редно е да повдигнем въпроса с ТВ правата, защото всички клубове сме ощетени. Хубаво е, че на срещата ни има и представители на ПФЛ. Дисциплинарната комисия, въпреки че няма пълен доклад, може да се самосезира. Дал съм оценка на съдиите в качеството си на журналист и на това, което виждам. Дисципът са решили да ме накажат за това, не знам защо, но така са преценили. Ако бях ударил един шамар на съдията, сигурно щяха да ме накажат с 500 лева, а не както е сега - с 3000 лева", каза още Наков.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ