Цената на билетите за мача от 4 кръг на Югозападната "В" група между "Ботев" (Ихтиман) и ЦСКА бяха намалени. Това съобщават от клуба от Борисовата градина. Двубоят ще се играе в столичния квартал "Надежда" на 30 август (неделя) от 15:30 часа тъй като "Ботев" Ихтиман като домакин няма възможност да посрещне агитката на ЦСКА. Срещата ще бъде излъчена пряко по Канал 3. Първоначално билетите струваха по 10 лева за секторите "А" и "Г", но сега привържениците на "червените" ще влизат срещу 5 лева.

Ето какво пишат от ЦСКА:
След ползотворни разговори с ръководството на "Ботев" (Ихтиман), успяхме да договорим нови цени на билетите за двубоя от 4-ия кръг на Югозападната В група между отборите на Ботев (Ихтиман) и ЦСКА, който ще се играе на столичния стадион „Локомотив“. Пропуските за гостуващите привърженици ще бъдат с цена 5 лв.

Цялото ръководство на ЦСКА иска да изрази специални благодарности на кмета на гр. Ихтиман Калоян Илиев и президента на отбора Тони Кацаров, които спомогнаха изключително много за ползотворния диалог между двете страни.

Армейци, нека отново да напълним гостуващия сектор в Надежда и за пореден път да покажем, че ЦСКА е над всичко!

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА