„Изкарахме тежък лагер, защото 40 дни в Турция не са малко. Мисля, че сме готови на 100 процента за пролетния дял от първенството”, заяви помощник-треньорът на ЦСКА Анатоли Нанков при завръщането на „червените” от Турция.
 
„Нямаме забележки към новите попълнения. Пробвахме Фортес на различни постове, защото е универсален футболист. Смятаме, че се справи добре. Жоаким отбеляза доста голове, което няма как да не ни радва. Надявам се, че той и Николич ще се конкурират за титулярното място. Целта е да не се усети липсата на продадения Буш.
 
 „Имаме желание да привлече ляв защитник и централен нападател. Продължаваме да търсим, но в този период трудно се намират качествени футболисти със свободни трансфери.
 
Петър Витанов игра в доста от контролите, но по принцип през пролетта той ще бъде в дублиращия отбор. Покаже ли качества, веднага ще го вземем в представителния тим на ЦСКА.
 
Мога да заявя категорично, че лагерът ни мина спокойно. Нормално е, когато сме за по-дълъг период на подготовка в чужбина, обстановката на моменти да бъде нервна. При нас обаче нямаше такова нещо”, добави Нанков.
Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015