Нападателят на Пирин (Гоце Делчев) Борислав Хазуров получи контузия на днешната тренировка, разбра БЛИЦ. Играчът е с разкъсани мускулни влакна отзад на бедрото. Хазуров, който е с най-голям стаж в „А” група от състава на Тенчо Тенев, ще пропусне гостуването на Литекс. Мачът от 13-ия кръг на "А" група е в неделя от 16:30 часа.

На неговото място в Ловеч ще играе Албин Ходза, който се включи успешно при победата с 2:0 срещу Локомотив (София). Тенев няма други проблеми около състава за двубоя с Литекс.

"Ще ни бъде много трудно в Ловеч. Литекс разполага с класни играчи и добър треньор", коментира Тенчо Тенев, който остана изненадан от появилите се информации, че се интересува от нападателя на Миньор Крум Бибишков, който е подал молба за разтрогване на договора си с пернишкия клуб.

„Никой от Пирин (ГД) не е влизал в контакт с нападателя. И аз останах изненадан като четох, че се интересуваме от Крум Бибишков. Селекцията е един постоянен процес за изграждането на състава и е неделима част от футбола. Разбира се, че мислим за попълнения. Не сме спирали да следим играчи и мисля, че с привличането на двама-трима нови през зимата ще ни бъде напълно достатъчно да подсилим отбора", добави Тенев.

ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ В "А" ГРУПА

КЛАСИРАНЕТО В "А" ГРУПА