Представителят на феновете и човек на новата власт в ЦСКА Милко Георгиев бе нападнат по-рано днес от Калоян Стоянов-Цимбика. След наплюване и словесна атака Стоянов е ударил и автомобила на Милко.

"Пуснах жалба в полицията срещу въпросното лице, всички го познавате. Нямам никаква идея какви са му претенциите. Аз разговарях по телефона, той дойде и ми се нахвърли. Какво повече да кажа?! Аз говорех по телефона с господин Инджов. Помолих го като човек да изчака, а той почна да ме плюе и да ме псува. Как щял да ме изкорми, това онова. Изпочупи колата ми. И когато се обадих на 112, големият мъж избяга. Жена ми е бременна, седи и се чуди на кой свят се намира. Дъщеря ми в училище, аз се чудя кого да успокоявам. Какво да коментирам?! Гадно е!", каза Милко Георгиев пред насъбралите се фенове.

"Вече не знам дори какво да си представям. Аз нямам идея какво би могъл да иска от мен този човек. Той дойде тук преди четири години, какъв фен е той?! И други пъти е имало разправии. После пращат хора през него, да ми се извиняват, той дори не се извинява лично. Не ми се занимава. Аз дори не го познавам този човек. Все едно да имам някакви пререкания с човек от парка", добави представителят на феновете.

За ситуацията с финансите на ЦСКА и проблемите с лиценза, той добави: "При положение, че Петър Манджуков е говорил, какво да кажа аз повече?! Не знам какво е казал господин Манджуков, нека да говоря първо с него. Практика бе досега в ЦСКА, да се обявява едно, а да се случва друго."

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015