Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙМ 3!

Привържениците на Локомотив (Пловдив) са бесни от факта, че в любимия им отбор пристигат Георги Какалов и Атанас Курдов. Двамата бивши нападатели на градския съперник "Ботев" винаги са демонстрирали омразата си към "смърфовете", а сега се очаква да заиграят именно на "Лаута". Играчите са в напреднали преговори с ръководството на Локо (Пд) и трябва да подпишат договори за един сезон.

Курдов и Какалов останаха без отбори, след като първият се раздели с Етър, а юношата на "Левски" беше натирен от стадион "Христо Ботев" с идването на новия треньор Ферарио Спасов.

Очаква се тази вечер Какалов и Курдов да проведат първа тренировка на "Лаута", но ядосаните фенове на Локо (Пд) се заканиха, че това няма да се случи.

"Никакъв Курдов, никакъв Какалов! Кой безумец реди селекцията ни?! Тези двамата нямат място в Локомотив. Няма да им позволим да дойдат в нашия отбор. Те са от противниковия лагер и са го доказали през годините", категорични са ултрасите на Локо (Пд).

"Смърфовете" са в готовност да изразят недоволството си против пристигането на двамата нападатели. Сериозна група запалянковци ще се събере на входа на комплекс "Локомотив" около 16:30 часа, в готовност да не допусне Какалов и Курдов.

Твърденията са, че Емил Велев, който на практика пое цялата спортно-техническа власт след идването на новия собственик Веселин Марешки, не е дал одобрението си за привличането на двамата нападатели.

На събирането си на "Лаута" привържениците на "черно-белите" ще потърсят отговор на един от най-важните въпроси, свързани с представителния тим. А именно - кой към днешна дата реди селекцията на "Лаута"?