Треньорът на Берое Петър Хубчев отказал да поздрави колегата си Славко Матич от Септември след края на мача между двата отбора, в който столичният тим спечели с 3:1. Хубчев се прибра в съблекалнята, без да уважи съперника, което доведе до раздразнение както на Матич, така и на помощника му Валери Божинов.

„Той е по-стар треньор от мен и той трябва да бъде пример за мен, а не аз за него. Влиза вътре, не подаде ръка. Той трябва да учи неговите футболисти какво е феърплей. Тук представляваме не себе си а, а отбора. Поздравявам играчите на Берое за коректната игра", зачуди се наставникът на домакините.

„Не мисля, че бяхме перфектни. Стигнахме до трудна победа. Вкараха ни евтин гол. Много лошо влязохме в мача, след което контролирахме играта. Имахме повече положения и удари, така че заслужени три точки. Опитваме се да играем по един начин. Искам да владеем топката. Знаем, че Берое ще търси дълбочина зад гърба ни. Мисля, че заслужихме трите точки. Футболът е прост. Като влезе Чандъров и Гаврилов контролирахме центъра на терена. Изобщо не е лесно. Много нерви. Трудна е работата ни с млади момчета. Мога да съм доволен от трите гола. В защита горе-долу добре се справихме. Димитър Костадинов е много добър футболист. Трябва да бъде национал на България, 100%“, добави Матич за мача.

"Не съм го поздравил? Глупости. Нямам против към този треньор и личност. Един добър треньор. Трябва да му се извиня ли? Не съм обърнал внимание", отвърна Хубчев на нападките на сърбина.