Напусналият след изтичане на договора му бивш капитан на Левски Адриан Краев е близо до трансфер в португалския елитен Каса Пиа като свободен агент.

Тимът от Лисабон завърши на девето място през миналия сезон в Премиер лигата и очаква 25-годишния български национал в близките дни, за да му предложи договор за три сезона.

Стартът на сезона в Португалия е на 10 август, а “гъските” приемат Боавища в първия кръг, докато на 18 август гостуват на гранда Бенфика.

Андриан Краев си тръгна от Левски след 109 мача и седем гола във всички турнири, както и със спечелена една Купа на България. Той е юноша на “сините” и пристигна на “Герена” през 2020 година от Хебър (Пазарджик), но не успя да се разбере с ръководството за нов договор и бе оставен извън състава от началото на годината и дори не тренира с първия тим до края на договора му. Последният официален мач на Краев за "сините" бе на 9 декември 2023 година и това го извади от състава на Илиан Илиев за последните четири мача на националния отбор, с екипа на който има осем участия.

В последните месеци Краев бе спряган за трансфер на най-различни места по света, като Англия, Германия, Италия, Русия, Турция, Унгария и Катар.