Нападателят Тасио е готов да се завърне в ЦСКА през лятото. Това призна самият той, след като вчера стана ясно, че напуска клуба по семейни причини.

„Напускам ЦСКА с най-добри чувства и голям респект. Ръководството ми е изплатило всичко. Това стана преди няколко дни. Баща ми има проблеми и затова се връщам в Бразилия. Ще остана там поне 6 месеца, след което, ако татко е по-добре и ЦСКА ме иска, ще се върна тук”, каза Тасио.  

Футболистът беше привлечен през август от Локомотив (Пд). С фланелката на армейците той има общо 15 мача и 6 гола в "А" група и турнира за Купата на България. В почти всички срещи обаче таранът се появяваше на терена като резерва.

Освен него от най-титулувания български тим със сигурност ще си тръгнат поне още петима играчи. Сред тях най-вероятно ще бъдат Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Илиас Кирякидис и Нджонго Присо. Единствено на последния ще му бъде търсен нов отбор, за да могат поне малко да се избият парите, дадени за него миналата зима. На останалите ще бъде предложено да разтрогнат контрактите си по взаимно съгласие.