Скандалните футболисти на ЦСКА Иван Иванов и Иван Караджов в момента са на разпит в полицията, научи БЛИЦ. Двамата бяха наръгани с нож през нощта пред столично заведение в центъра. От ЦСКА потвърдиха, че защитникът и вратарят в момента дават показания пред органите на реда за инцидента в 3 РУ. 

”Не е много сложна ситуацията за обяснение, заяли са се с някакъв идиот и той ги е наръгал. Добре са, не е нещо сериозно и сега говорят пред полицаите”, казаха от клуба пред БЛИЦ. Вратарят е с две по-леки прободни рани в десния крак, а защитникът е с около 15-сантиметров прорез на прасеца.

Иванов и Караджов са били с всички останали футболисти и ръководството на коледното тържество в друго софийско заведение. Докато били там никой не е употребявал алкохол, така че отпада версията за евeнтуално напиване на двамата още на купона.

След края на клубното празненство ръководителите отишли в клуб, част от футболистите се прибрали, а Иванов и Караджов продължили към известно заведение, пред което станал инцидентът./БЛИЦ