Петнадесет години по-късно двама бивши футболни национали се събраха отново на зеления терен. Става въпрос за легендата на Левски Елин Топузаков и юношата на Славия Чавдар Янков. Навършилият 44 на 5 февруари Топчо и Чаво (36 г.) взеха участие в традиционната футболна вечер на малък терен, организирана от футболния общественик Кирил Евтимов. 

Футболните звезди от близкото минало направиха запомнящи се отигравания, показвайки, че времето все още е благосклонно към тяхната спортна форма и кондиция. Oт снимките става ясно, че Янков е качил килограми, но това не му пречи да демонстрира уменията си с топка в крака. 

Освен бургазлията Кирил Евтимов, компания на терена им прави футболният анализатор Евгени Найденов, а на вратата отново беше водещият на студио „Шампионска лига“ по БТВ Валери Генов.

За последно Топузаков и Чавдар Янков, които имат общо около 80 мача за националния тим, бяха рамо до рамо в квалификациите за Евро 2008. Заедно с колегите си те изнесоха силни мачове през 2006 г. с Румъния в Констанца, както и с Холандия и Словения в София. Точно в тези квалификации българите записаха последното си прилично представяне, печелейки цели 25 точки в групата, като останаха само на една от второто място, даващо право на участие в евро финалите.

Кирил Евтимов и Чавдар Янков: