Николай Димитров - Ноко няма да бъде част от щаба на изпадналия от Втора лига Марица през новия сезон, обявиха от клуба.

Двете страни се разделят по взаимно съгласие. Димитров ще търси нови предизвикателства в професионалния футбол. 

Бившият футболист водеше представителния тим на Марица през последните четири сезона, завършвайки този период като спортен директор. 
 
"Димитров има основен принос за спечеленото първо място в Трета лига и последвалото изкачване на тима във Втора, както и за добрите резултати на отбора в професионалния футбол. През тези четири години отборът бе на първо място един страхотен колектив. Димитров доказа своя потенциал в треньорската професия начело на Марица и с усърдие и всеотдайност изведе състава до позиции, които изненадаха голяма част от футболната общественост. С работата си изгради стил на игра в унисон с философията на клуба. Обичта му към Марица бе безпрекословна и той завинаги се превърна в част от нашата общност. 
 
ПФК Марица 1921 изказва благодарности на Николай Димитров за всеотдайността и неуморната му работа, за постигнатите резултати с отбора, както и за многобройните щастливи, незабравими моменти, от които той бе неизменна част! Желаем му здраве, още много успехи в треньорската професия и късмет в новите предизвикателства!", написаха от Марица.