Спортният директор на Локомотив (София) Георг Василев написа силен коментар във "Фейсбук" след поредния катастрофален мач на националите ни по футбол - равенството 1:1 с Гибралтар. 

БЛИЦ публикува написаното от Георг Василев:

"Добре, как в тази държава всеки разбира от футбол и политика бе, м…а му д..а!

Чета всякакви мнения на хора, които не са се събличали по физическо, как виновно е само БФС и собствениците на клубове, защото са били некъдърници!

200 лв Начален Бонус Спорт!

Хубаво, Ок, ама защо обвиняваме само БФС и собствениците на клубове, че си дават парите да я има все още тая простотия Българския футбол!

Обвиняваме БФС и собствениците на клубове, че не правят стадиони, ама не е тяхна работа да правят стадиони, които са държавна собственост!

По тая логика, защо БФС не оправи и пътищата в България!
Баща ми е много прав, че държи вече рекорд на Гинес по тъпотия, защото прави осветление.

Тази държава на стадион "Локомотив" не е забила един пирон от 30 години и повече насам! 

Локомотив София плати 323 000 лева нето не на БФС, а на държавата за наем на "Васил Левски"!

Да открехна малко вратата и за нашите фенове, които 7 години си дрънкат глупости, че БФС ни е извадило, а истината е, че не ни извади БФС, а ни извади НАП заради неплатени задължения, които бяха трупани с години, а някой други си кретат без да плащат на абсолютно никой до ден днешен!

В 1600 училища в България само в 400 от тях има салон за физическо възпитание, и то какви? 

Федерацията по щанги няма пари да отиде на лагер в Гърция! Националните ни спортисти не са взимали още заплата за 2022 година!

Няма смисъл да обяснявам в каква бананова република живеем!

Не Бербатов да стане президент на БФС, а и Исус Христос да стане, няма какво да се случи като държавата не я интересува спорта!

Преди няколко дни Унгария победи звездите на Англия с 1:0,ама в Унгария Виктор Орбан дава 500 000 милиона за спорт на година и построи сумати стадиони и бази!".



*Снимка: ГЕОРГИ КОЛЕВ/БЛИЦ