Футболистът на аматьорския Ком (Годеч) е наказан с лишаване от с състезателни права за 2 години, съобщиха от Областния съвет на БФС в София. Играчът на тима Димитър Димитров няма да има правото да се подвизава по терените заради побоя над реферите по време на мача с ФК Правец от шампионата на „А" Областна софийска група, който се игра в събота.

В понеделник реферите съобщиха, че Димитров, съотборниците му и част от публиката са ги набили и затова са прекратили мача. Другите участници в инциденти са наказани с лишаване от състезателни права за 1 година. Ето и санкционираните играчи: Мирослав Асенов, Костадин Костадинов, Димитър Александров и Иво Костадинов.

Бащата на нападателя на Локомотив (София) Антонио Павлов - Румен, ще пропусне 4 срещи за тима си. Отборът от Годеч е наказан с лишаване от домакинство за 4 мача и е глобен с 350 лева, информира още "Лайвспорт". Пострадалите арбитри са Петьо Петков, Велиян Гидиков и Владислав Иванов. Главният е част от ранглистата на елитните юношески групи до 17 и 19 години, а за последния това бе дебют в мач между мъжки отбори.