ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ръководството на Спортист (Своге) излезе с официална позиция след мача с Етър от 22-ия кръг на Втора лига. Възпитаниците на Петър Колев спечелиха с 2:1 и се доближиха само на точка зад "болярите". След края на срещата на "Ивайло" във Велико Търново напрежението ескалира. 

Изявлението на Спортист: 

"Ръководството на Спортист (Своге) би искало да изкаже своето възмущение от поведението на служителите на МВР, ангажирани с охраната на футболната среща срещу ПФК Етър във Велико Търново.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Считаме за напълно недопустимо униформени служители, които са ангажирани да опазват обществения ред, да използват груб език, нецензурни думи и откровено насилие по полов признак спрямо нашите футболисти.

Разбираме, че сред служителите на МВР вероятно има футболни фенове, които не са били доволни от развитието на футболната среща, но трябва да отбележим, че говорим за спортно мероприятие, в което не винаги всички могат да бъдат доволни. В случая тези служители са на стадиона в ролята на служебни лица и не би трябвало да се отнасят по този начин.

Не на последно място искаме да благодарим за гостоприемството на домакините от ПФК Етър, които нямат никаква вина за инцидента".