Нападателят на Локомотив (Пловдив) Петър Андреев направи страхотна изненада на доцeнт доктор Антони Георгиев, разбра БЛИЦ. 

Светилото в медицината оперира големия талант на "смърфовете" на 10 юни. Aндреев се наложи да легне на болничното легло заради скъсана предна кръстна връзка на дясното коляно в последния мач за миналия сезон срещу ЦСКА.

Младежкият национал пътува до София специално, за да се срещне с Антони Георгиев и да му благодари за положените грижи. Футболистът подари на специалиста своя фланелка на Локомотив (Пловдив).

Възстановяването на 20-годишния нападател протича по план и той гори от желание по-скоро да се върне в игра. Това трябва да се случи в началото на 2025 г. - по време на зимната подготовка на любимия му Локо (Пд).

"Много съм благодарен на доц. Антони Георгиев. Вече се чувствам много по-добре и съм на път към пълно възстановяване. Безкрайно съм му признателен", коментира Андреев, който благодари и на всички в Локомотив и по-специално на грижещите се ежедневно за него доктори на клуба Константин Павлов и Красимир Тодоров.

Младежкият национал също така силно се надява момчетата на селекционера Александър Димитров да победят Полша в предстоящата евроквалификация на 10 септември. Андреев ще пътува до София за мача и ще подкрепи съотборниците си от трибуните на стадион "Александър Шаламанов".