Българският вратар Димитър Евтимов не иска да ходи в Рейнджърс, разбра БЛИЦ. Емисари на шотландския гранд бяха в България, за да гледат на живо изявите му при победата на Чавдар (Етрополе) с 2:0 над ЦСКА в мач от Елитната юношеска група до 19 години. С намесите си в двубоя 17-годишният страж отчая "червените", запазвайки мрежата си суха.

Още щом разбрал за интереса на Рейнджърс обаче, Евтимов категорично заявил на ръководството на Чавдар, че не иска да ходи в Шотландия. Твърдият титуляр в националния ни отбор до 19 години предпочитал офертата на Нотингам. Както е известно, 17-годишният страж бе на проби в двукратния носител на КЕШ. Талантът от Шумен дори игра в мач на юношите на тима. През лятото на миналата година Евтимов бе на тестове и в Манчестър Юнайтед.

БЛИЦ разбра, че преди дни в Етрополе пристигнала офертата от Нотингам, върху която ръководството на Чавдар още умува. Евтимов бил много доволен от условията, които му предлагали от английския клуб, борещ се за влизане във Висшата лига. /БЛИЦ9_3.jpg