Националът Васил Божиков даде актуална информация относно възможността да премине в ЦСКА. 34-годишният защитник в момента е свободен агент, след като договорът му със Слован (Братислава) изтече. Преди две седмици БЛИЦ първи писа за интерес към услугите му от страна на "армейците", а след това пред нашата медия той призна, че е имал разговори с представители на „червените“. Оттогава обаче няма повече информация относно вариантите за продължаване на кариерата му.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

„Чухме се с представители на ЦСКА. Потърсиха ме, за да разберат каква е ситуацията около мен. След това обаче не е имало следващи разговори. В момента съм в Германия. Тренирам индивидуално с познат специалист в България - Гуидо Балар, той беше кондиционен треньор в Литекс и ЦСКА. Аз се познавам с него от Литекс. Сега той ще ми помага, искам да съм в добра форма. Желанието ми е да продължа кариерата си в чужбина. Клубовете тепърва започват подготовка и очаквам скоро бъдещето ми да стане ясно", коментира Божиков пред "Тема Спорт".

Към момента "армейците" разполагат с трима чуждестранни централни защитници - Юрген Матей, Мено Кох и Енес Махмутович. Всеки от тях обаче имаше проблеми с травми по време на лагера в Австрия.