Легендарният нападател на Левски Наско Сираков продължи да атакува настоящото ръководство на клуба начело с Тодор Батков и Георги Иванов.

"Аз ръководех нещата рационално и разумно и в крайна сметка вкарах в клуба 30 млн. лева. Сами си задайте въпроса колко са вкарали сегашните началници", заяви героят от САЩ'94 пред Ринг БГ.

Той не пропусна да отговори и на лъжите на Гонзо, обвиняващи го в привличане на футболисти-ментета.

"Именно с моята трансферна политика стигнахме 1/4-финал в турнира за Купата на УЕФА, участвахме в групите на Шампионска лига и у нас мачкахме всички отбори. Спечелихме и пет титли. Дълго време след като си тръгнах от Левски именно футболистите, доведени от мен бяха гръбнака на отбора. Дори в момента като видите състава, ще забележите, че играчите, които аз съм взел, още не са ги продали, какво да говорим повече? Колко качествени футболисти дойдоха на Герена след моето напускане?", каза още Сираков.

Наско отново уточни, че не критикува поради антипатия Гонзо и Батков, а заради окаяното положение, в което се намира Левски.

"Никой не може да ми каже кого да критикувам и кого не. Аз не съм доволен от това, което се случва на “Герена”. Смятам, че клубът се руши и е нормално да изразя своето мнение. Сегашните началници могат да са сигурни, че, ако започнат да си вършат работата и да дърпат Левски нагоре, аз ще съм първият, който ще ги поздрави", завърши Сираков./БЛИЦ