Директорът на националните гарнитури Наско Сираков не бе доволен след 0:4 от Англия, но и той като Борислав Михайлов заяви, че резултатът не е реален.

“При 0:4 е тежко да се коментира. Не смятам, че е реален този резултат. Можеше да има съвсем друго цифрово изражения. Аз обаче започвам да се отчайвам заради начина, по който реагира отборът и футболистите при негативно развитие на нещата. Не може за 15 минути в края по безобразен начин да нарушиш тотално тактическата дисциплина и да загубиш с 0:4”, каза Сираков.

“Това поведение се отразява на футболистите и на отбора като цяло и на нацията като самочувствие. Народът вижда, че не трябва да се губи по този начин. Ако това не се промени, няма как да се постигне нищо. Аз не мога да вляза да вкарам създадените положения. Какво да ви кажа? Отборът играе, създава положения, но ни липсва индивидуална класа, за да реализираме. По-чисти положения няма как да бъдат създадени. Реално резултатът не трябваше да е такъв, имаше шанс дори да водим до 70-ата минута. Падни с 0:1 или 0:2, не е проблем. Но за последните 10 минути да задраскаш всичко, не трябва така”, допълни шефът.
“След 3 дни ни чака изключително важен мач. Не знам дали момчетата ще се стреснат, но трябва да го спечелят. Ако не бием във вторник, отиваме на кино”, завърши Наско Сираков./БЛИЦ