ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Наско Сираков остана спокоен след загубата на "Левски" с 1:2 от "Ботев" Пловдив на старта на "А" група. Силният човек на "Герена" акцентира на директния червен картон на Гари Родригес в 37-ата минута.

"Невероятна глупаст от страна на Гари. До този момент контролирахме мача, а през второто полувреме щяхме да имаме повече положения, ако бяхме 11 срещу 11. С десет души ни беше трудно. Фатално?! Първенството едва сега започва. Надявам се с новия треньор да започнем ново начало, да градим малко по малко и да постигаме победи. В момента имаме 17 футболисти, така че няма място да се освобождават още, трябва да привлечем нови", заяви Наско Сираков.

"Интересува ме да играем по-добре, днес не мога да бъда недоволен от отбора. Само невероятната глупост на Гари наклони везните в полза на "Ботев". Разговори ще бъдат водени с всички. Нормално е играчите да са в голяма психологическа дупка заради тези шамари, която изядоха в последните месеци. Днес видях един отбор, който излезе от първата минута и искаше да спечели", завърши Сираков./БЛИЦ