ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

След Владимир Гаджев Даниел Димов е следващият футболист, който ще бъде изритан от "Левски". Бившият играч на Черно море е един от нарочените за гонене от Наско Сираков, като последната дума ще има новият треньор Славиша Йоканович.

За раздялата на "сините" с Димов от "Герена" намекнаха и вчера, като го оставиха извън групата за днешния мач с "Ботев" (Пловдив). Двубоят от 1-ия кръг на "А" група стартира в 18:00 часа, като бившият футболист на Черно море ще бъде зрител. Димов изобщо не отпътува с "Левски" към Пловдив и остана в София.

Бранителят носи вина и за двете попадения на Иртиш в реванша от Лига Европа. Димов първо не покри противников нападател, който откри резултата, а след това направи дузпа и получи червен картон още в 12-ата минута. В крайна сметка "сините" паднаха с 0:2 и браха незапомнен резил срещу казахстанците.
 
В същото време стана ясно, че шефовете на "Левски" са останали изключително недоволни от представянето на Кристовао Рамос последните седмици. Разговор с играча е провел лично спортно-техническият директор на клуба Наско Сираков, информира "Меридиан Мач". Той е изразил недоволството си от формата на състезателя и играта му в мачовете срещу Иртиш. Сираков е повишил тон и на други състезатели, но е бил особено недоволен от Рамос. Причината е че, португалецът е един от любимците на Наско на "Герена". В интервю преди време той обяви, че единственият на средноевропейско ниво в отбора е именно бившия ас на Анортозис.

През лятото Рамос бе на косъм да си тръгне от "Левски", но тогава от ръководството направиха всичко по силите си, за да го задържат. Очаква се на него да разчита много и новият треньор Славиша Йоканович.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ