Легендата на “Левски” Наско Сираков сподели очакванията си за предстоящото дерби срещу ЦСКА. Двубоят между “сините” и “червените” е в събота, а бившият изпълнителен директор на “Левски” заяви, че на националния стадион ще се срещнат два слаби отбора.
 
“Вечното дерби със сигурност няма такива футболни достойнства, каквито имаше преди години. Слава Богу, че Батков още не е казал нищо, защото той като каже нещо, винаги става обратното. Общо взето изкаже ли се, че “Левски” ще победи, започвам да се страхувам. За мен, на този етап, ще се срещнат два доста слаби отбора”, заяви Сираков пред “ТВ 7”
 
“Левски” не е на нивото, което всички очаквахме преди няколко месеца. Отборът играе слабо, но имаше добра програма и заради това е в борбата за титлата. Има достатъчно време, за се поправи представянето, най-вече в дефанзивен план, тъй като според мен там са проблемите. При една победа във Вечното дерби “сините” се превръщат във фаворит за титлата”, сподели бившият национал.
 
“Според мен “Левски” ще спечели, но изключително трудно. За мен обаче Лудогорец играе най-добрия футбол в България”, допълни легендата на “сините”.
 
“За мен заплати от рода на 20-40 хил. евро са абсолютно нереални за българската действителност. Затова е и напълно нормално, че Георги Илиев ще се опита да намали разходите в ЦСКА. Дали ще успее, това е друг въпрос”, коментира Сираков ситуацията при “червените”.
 
“Колкото до ТВ правата - аз мисля, че и клубовете и телевизиите губят пари в момента. Заради това трябва по най-бързия начин трябва да се намери консенсус по този въпрос”, допълни бившият нападател.