Илиана Раева и Наско Сираков гостуваха заедно в телевизионно интервю за първи път от 1991 година. 

Шефката на художествената гимнастика и собственикът на футболния Левски догодина празнуват 40 години семеен живот, като разкриха интересни тайни от съвместния си живот в студиото на Нова телевизия.

Легендата на Левски коментира думите на собственика на ЦСКА Гриша Ганчев, който спомена "голия му задник" в отговор на въпрос дали финалът за Купата, загубен от "червените" с 0:1 не е бил продаден

"Той е прав. Нито аз, нито Левски може да купи олигарх като него. Бивш спортист няма как да си представи да купи мач. Гарантирам, че в последните 40 години мач Левски - ЦСКА не е бил уговарян. Ние си гледаме в нашата градина", заяви Сираков и допълни, че не се е почувствал засегнат от думите на Ганчев, определяйки го като "един от най-влиятелните и богати хора у нас".

"Синята" легенда коментира и отношенията си с бившия собственик на Левски Васил Божков, отрече бъдеща среща между двамата в Дубай и каза, че работи по опрощаването на дълга към бизнесмена.

"Той каза, че няма да си иска парите, никога. Ние обаче искаме всичко да бъде отписано, тъй като в момента пред рекламодатели и спонсори всички тези неща тежат", обясни Сираков.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Сираков обяви края на лошите дни за Левски след победата с 1:0 над ЦСКА на финала за Купата на България и отчете връщането на вярата у феновете и отчете факта, че при всяко свое завръщане и като футболист, и като треньор, помага за титла на Левски.

Босът на столичния гранд призна, че не гледа художествена гимнастика, тъй като е осъзнал, че не носи късмет на състезателките ни, което бе потвърдено от половинката му.

Половинката му Илиана Раева пък бе попитана за отношенията си с президента на руската художествена гимнастика Ирина Винер. "Не й се сърдя, но очаквах да покаже повече достойнство. Не й отива. Цял свят видя, че сме номер 1, а тя не го прие", заяви Раева. Тя допълни, че и без участието на Русия, конкуренцията си остава жестока.

Раева разказа за страстта на Наско към лова и призна, че това е начинът му да разпусне от напрежението, а на нея не й пречи, тъй като баща й е ловджия.

Известната двойка коментира и ролята си на баба и дядо, определяйки това като голямо щастие.

Сираков говори за отношенията си с друга футболна легенда Христо Стоичков, като заяви, че почти никога не говорят за футбол.