“Идеята на ЦСКА за публично предлагане на акции е много добра и аз я подкрепям с две ръце. Това е чудесен начин за излизане от кризата”, заяви пред БЛИЦ легендата на “Левски” Наско Сираков.
 
“Нормално е една част от феновете да се съмняват и поне засега да не купуват акции заради всичко, което се случи на “Армията” при предишния престой на Александър Томов. Както и заради многобройните дългове на клуба. Винаги има мнителни хора, които не вярват в чудесата. Но повечето не мислят по този начин. Аз смятам, че кампанията ще бъде успешна”, добави Наско.
 
“Имам мои приятели, които са хора с възможности и поддържат ЦСКА. Повечето от тях вече си купиха акции, други са на път да го сторят”, уточни Сираков.
 
Той категорично отказа да коментира случващото се в “Левски” и завръщането на Георги Иванов.
 
“Питате ме за Гонзо? Вижте, настоящият “Левски”, уточнявам – с това ръководство, не ме интересува!”, лаконичен бе Сираков.
 
Наско уточни, че не е главен отговорник на “А” група, както бе обявено след края на конгреса на БФС на 14 февруари.
 
“Не знам какво е било съобщено тогава, но аз нямам правомощия да отговарям и да следя случващото се в елитното ни и в останалите първенства в България. Така че – не се обръщайте към мен по тази тема”, завърши Сираков.

БЛИЦ припомня, че съвсем скоро на пазара ще се появи автобиографичната книга на легендарния футболист, озаглавена "Наско Сираков - Единака".