Легендарният нападател на “Левски” Наско Сираков ще се върне на “Герена” в деня, в който Тодор Батков напусне клуба. От известно време между двамата се води словесна война по медиите, а все по-често името на Наско се спряга за бъдещ ръководител, който да работи заедно с Иво Тонев.

“Не мога да знам какви мисли се въртят в главата на новия председател на Управителния съвет Иво Тонев. Имам някаква идея накъде отиват нещата, до мен са стигнали сигнали. Докато Батков кара влака, аз няма да съм пътник, нито кондуктор в него. Ясно е, че двамата имаме различни идеи за футбола. Може обаче да съм в “Левски” още на следващия ден след оттеглянето на Батков, но дотогава няма смисъл да говорим”, заяви Наско пред “Тема спорт”.

Адвокатът продължава да е мажоритарен собственик на контролния пакет акции. Според близки до клуба не по-рано от лятото Батков може да джироса акциите си, а този процес може да отнеме и по-дълго време. Дори и в момента да има постъпване на суми от новия генерален спонсор, които да изчистват кредити на мустакатия бос, той все още е собственик на клуба./БЛИЦ