Легендата на "Левски" Наско Сираков заяви, че на този етап няма как да се завърне на "Герена". Героят от САЩ`94 подчерта, че се вълнува от съдбата на любимия си клуб, защото "сините" са едното от двете най-важни неща в живота му.

"Левски" винаги ме вълнува. Това е най-важното нещо за мен след семейството ми. Няма как да не се вълнувам, но не ми е мъчно за случващото се. Спекулации са информациите, че ще се връщам на "Герена", каза Сираков.

Легендарният нападател, който в последно време открито напада Тодор Батков, гостува в предаването "Директно" с водещ Мартин Карбовски по "Нова телевизия".

"Може да говоря много неща срещу Тодор Батков, но те са истини. Винаги съм бил предизвикан да го направя. Да, той направи много грешки, но трябва да призная, че и постигна много като президент на "Левски", каза Сираков, с което донякъде подсказа, че няма омража между него и адвоката.

"Когато се класирахме за Шампионската лига, дойдоха веднага данъчните, за да вземат 2 милиона данъци. Държавата не е дала и стотинка на "Левски". Несериозни са приказките, че Бойко Борисов помага на отбора. Той няма време да се занимава с това кой да бъде шампион. Видяхте какво направи АПОЕЛ (Никозия). През 1982 година имаха две затревени игрища, за което ние само можехме да мечтаем по него време. Ние и нашето поколение станахме футболисти на улицата. По цял ден ритахме на асфалта, имахме други разбирания", добави Сираков.

Членът на Изпълкома на БФС коментира състоянието на българския футбол, като отбеляза, че се регистрира сериозен спад през последните години.

"Футболът ни боледува. Всички, които се занимаваме и сме се занимавали с футбол имат вина. Най-много куца това, че не се обръща достатъчно внимание на децата. Не бих обидил никой от хората в Изпълкома, защото всички те мислят за развитието на футбола. Нещата не зависят само от тях. Няма спорт, който ако не е държавна политика, може да успее", коментира Сираков.

Той изрази увереност, че Борислав Михайлов ще бъде преизбран за президент на БФС.

"Боби е настоящ и бъдещ ръководител", убеден е Наско.

"Възхитен съм от социалната мрежа "Фейсбук", защото там мога да си кажа всичко без цензура", каза още Сираков, добавяйки, че никога и за нищо не е завиждал на Христо Стоичков.

Легендата за пореден път коментира и Димитър Бербатов: "Ние, българите, трябва да сме горди, че имаме футболист като Бербатов в отбор от калибъра на Манчестър Юнайтед. Аз съм убеден, че ако той притежаваше характера и хъса на Стоичков, щеше да спечели "Златна топка" три пъти."