Днес по обяд националите ни се завърнаха от Черна гора, където снощи се добраха до равенство 2:2 с отбора на домакините в световна квалификация от група 8. Настроението сред "трикольорите" бе минорно и почти на никой не му бе до приказки.

На аерогара "София" имаше и английски журналисти, които очакваха да се появи Димитър Бербатов. Оказа се, че пишещите братя са представители на радио "Би Би Си". Те са пристигнали у нас с целта да направят обширно интервю с новото попълнение на Манчестър Юнайтед.

"Не играя за пари, а за забавление. С Тотнъм се разделих приятелски", бяха точните думи на Митко пред английските журналисти, които го попитаха дали не е избрал "червените дяволи" заради по-добрите финансови условия там.

"Трябва да се радваме, че не загубихме", каза Митко за снощното равенство 2:2 с Черна гора в Подгорица.

"Нормално е да има повече очаквания към мен. Не съм извънземен, а човек като всички вас и също греша. Не започнахме квалификациите по най-добрия начин, но виждате, че няма случайни отбори. Италианците едва спечелиха в Кипър, което говори, че и на нас ще ни бъде трудно там. Нормално е да има повече очаквания към мен. Групата е доста оспорвана и интересна и няма да ни бъде никък лесно да се класираме за световното", допълни Бербатов.

Още за националите от последните часове:

КоментарНакъде си тръгнала, Българийо?

Програмата в нашата квалификационна група 8