Националът Филип Кръстев говори пред медиите преди заминаването на „лъвовете“ за предстоящия утре мач срещу Беларус в Залаегерсег. Футболистът на Цволе беше категоричен, че целта пред представителния тим е спечелването на групата в Лигата на нациите, в която сме още със Северна Ирландия и Люксембург.

Още при обявяването на програмата на националите от БФС съобщиха, че при отпътуването за Унгария пред представителите на средствата за масова информация ще застане само един представител от отбора. По-късно днес в Залаегерсег ще има пресконференция на селекционера Илиан Илиев и друг от играчите на тима.

"Задължително е да стартираме с победа. Знаем колко са важни мачовете в Лигата на нациите. Целта е да спечелим групата и трябва да стартираме с две победи. Това зависи от нас. Беларус не трябва да ни плаши като съперник. В момента съм във форма и се чувствам добре в клуба ми. Не бих казал, че съм лидер, тепърва отборът се изгражда. Дали съм лидер, други от отбора могат да кажат. Аз обичам да играя повече с топката. Искам да играя добре и да помагам на отбора", каза Кръстев.

Мачът Беларус - България е от 21:45 часа утре.

ПРОГРАМАТА НА НАШАТА ГРУПА В ЛИГАТА НА НАЦИИТЕ - ТУК