Президентът на БФС Борислав Михайлов заплаши националите, че за някои от тях ще има наказания, тъй като обърнали националния отбор на детска градина. Босът на футболната ни централа недоумява как може повикани от Лотар Матеус да не дават най-доброто от себе си за България. Михайлов е ядосан на играчите за трагичното представяне снощи срещу Беларус. "Трикольорите" тотално разочароваха в Минск, но за щастие паднаха само с 0:1, като на 4 пъти и гредите ни спасиха от по-срамнма загуба.

"Много слаб мач, много съм разочарован. Резултатът наистина не отговоря на показаното. Естествено, че ме притеснява слабата игра, но оценките ще ги оставим на треньора. Смятам, че изигра роля и лошото моментно състояние на повечето от нашите футболисти. Ясно е, че българските играчи са в лошо състояние през август, а други пък са сменили отборите си", заяви Михайлов при завръщането от Беларус.

"Не мога да си обясня как може да нямат никаква мотивация, когато излизат на терена с националния екип. Аз съм изиграл 102 мача и винаги, когато съм слушал химна, съм настръхвал. Тъжно е, но според мене едва ли има хора сега в националния, които да настръхват, когато излизат за България", продължи Михайлов.

"Снощният резултат бие по престижа на България, на българския футбол. Неприятно е, губим от Беларус, губим от Кипър. Но съм сигурен, че срещу Англия нещата няма да бъдат в този вид и отборът ще се представи много по-добре", оптимист е президентът на БФС.

"Обърнаха националния на детска градина. Това няма да продължава. Ще има наказания. Това е национален отбор", закани се Михайлов.