ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Собственикът на Пирин (Благоевград) Пол Белогур е в преговори с турски бизнесмен, който може да се включи с финансова подкрепа за "орлетата". Това твърди вестник "35 Izmir Gazetesi".

Изданието не уточнява дали Белогур иска да прехвърли 100% от акциите си на турския бизнесмен Бекир Айяз или просто да го привлече като съакционер, спонсор или рекламодател. Но потърсен от вестника с въпрос защо се е срещал с Белогур, който е американски бизнесмен с интереси в онлайн-активности, Бекир Айяз отговаря: "Време е за участие във футбол на по-високо ниво".

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

След това се казва, че Белогур e собственик на Пирин (Благоевград), който тази година навършва един век от създаването си, а също така е с много големи традиции. И родно място на последната българска мегазвезда – Димитър Бербатов. В публикацията има намеци, че хора на Бекир Айяз са посетили Благоевград, за да огледат цялата инфраструктура и да се запознаят с пирамидата на работа в клуба.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Въпросният бизнесмен има сериозни интереси в най-популярната игра. На първо място той е бил част от Организационния комитет на кандидатурата на Турция за домакин на Евро 2024. След това няколко пъти е посещавал футболната федерация на непризнатата Северна кипърска турска република, но нивото там е ниско и отборите нямат право на международни участия. Последната му инициатива е в Република Северна Македония, където е бил част от борда на местния клуб Тиквеш (Кавадарци).

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК