Треньорът на Спартак (Варна) Васил Петров беше много разочарован след поражението с 0:1 от Хебър (Пазарджик) в срещата в морската столица от петия кръг. "Соколите" надиграха съперника и изпуснаха доста положения, включително дузпа, за да загубят и да разочароват феновете си. 

"За съжаление понякога създаваш много, но не вкараш. Понякога с едно положение те побеждават. Не знам дали е съдба. Не знам какво да кажа, много ме е яд. За нас този мач беше много важен, но животът продължава. Трябва да се стягаме и да работим”, коментира Петров, който е най-младият треньор в Efbet Лига - на 35 години.  

„Не заслужавахме да загубим и от Славия, днес също не заслужавахме. Искаме победата, искаме успеха. Надявам се да се вдигнем по най-бързия начин и да дойдат хубавите моменти. Дадохме всичко през седмицата. Анализирахме ги, всичко се получаваше. Не ни изненадаха с нищо. Много лек гол получихме, пропуснахме и дузпа", продължи треньорът на Спартак.

"В продължение на две години феновете ни подкрепят и продължават. Нормално е да има и недоволни. Искам да благодаря на истински верните ни фенове. Аз смятам, че съм допринесъл, и то не с малко. С подкрепата на много хора, мисля, че направихме сериозен преход за една година и осем месеца. Днес излязохме със състава от миналия сезон. Не успяхме да картотекираме трите нови попълнения. Може би щеше да бъде различно, ако имахме вариативност. До края на месеца е трансферният прозорец, работим по селекцията”, добави Васил Петров. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023