Горко им на левскарите в Ирландия, ако Дъндолк се класира във Втория предварителен кръг на турнира Лига Европа. Отборът от графство Лаут е известен с една от най-свирепите публики в страната.

На "Ориел Парк" не ходят повече от 3000 души, но за сметка на това местните фенове избухват на всеки домакински мач. Най-крайните фракции се казват Муджахидините, други са Снежнобялата армия и Момчетата от гаража. Дъндолк е вторият най-титулуван клуб в Ирландия с 9 титли и 9 купи. Отборът играе с бели фланелки и черни шорти, откъдето идва и прозвището на отбора - "снежнобели". Мениджър на тима е Ян Фостър, който е играл в аматьорските дивизии на Англия за Кидърминстър Хариъс. Местната звезда е босненският нападател Фахрудин Кудозович, който до момента има 4 гола в 11 мача.

През 2007 г. Дъндолк е замесен в един от най-големите скандали в ирландския футбол. Отборът печели плейоф за влизане във Висшата лига, но местната федерация го спира за елита по необясними причини. Феновете на тима се разбунтуват и организират масови протести, пише "7 дни спорт". Един от тарторите - Марк Кавана-Макси, дори нахлува в сградата на Ирландската федерация да иска обяснение.

Собственикът на клуба Гари Матюс успява да усмири феновете на тима и следващия сезон отбора остава в Първа дивизия, когато вече печели директна промоция. Първенството на Ирландия е във формат пролет-есен, като в момента Дъндолк се намира на трета позиция. /БЛИЦ