ВИЖTE СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Дунав (Русе) стартира зимната си подготовка с 23-ма футболисти, като към отбора предстои да се присъедини и Мирослав Будинов. Голямата изненада е привличането на добре познатия у нас Йерун Луму. 

Нидерландското крило е на 28 години, като през сезон 2014/2015 стана шампион с Лудогорец. 

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Луму е бил част от младежкия национален отбор на Холандия до 18 години. Играл е за Вилем II, Хееренвеен, Дордрехт и други. 

През зимата на 2021 г. Луму беше предложен на Левски, но "сините" го отхвърлиха.

Алкохол, проблеми и Ники Михайлов! Как се стига от Юнайтед и Ливърпул до Левски

На заниманието на Дунав вчера присъстваха вратарите Дамян Дамянов, Даниел Николов, Християн Шопов, както и полевите футболисти Луму, Димитър Тодоров, Георги Вълчев, Стоян Предев, Джан Хасан, Георги Иванов, Никола Колев, Луис Пахама, Кристиян Господинов, Денислав Минчев, Симеон Вешев, Олег Димитров, Радослав Апостолов, Станислав Нечипоренко, Димитър Законов, Александър Ганчев, Илиян Петров, Радослав Великов и Никола Тотев. 

Новите лица при русенци, освен Луму, са Станислав Нечипоренко, Димитър Законов, Луис Пахама, Александър Ганчев и Илиян Петров, като последните двама ще минат пробен период. 

Към тима на треньора Мартин Ковачев се присъединява и нападател от Франция. Това е Луис Пахама, който за последно е бил част от втория отбор на френския Монако. 

Александър Ганчев е на 22 години и е бил част от академията на Лудогорец и втория отбор на "орлите". Има мачове и за юношеския национален отбор на България. Илиян Петров за последно е играл в Германия.

В същото време Дунав се раздели с Иван Колев, Раел Лолала, Калин Геогиев и Илия Миланов. 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!