Любимецът на феновете на "Ботев" (Пловдив) Тодор Неделев се завърна при "канарчетата" с гол при загубата с 1:3 от Висла (Краков).

"Щастлив съм, че се завърнах в "Ботев". Много неща са се променили, като от предния ми престои само с двама играчи съм играл. За първенството се надявам да направим добри мачове. Отборът ми се видя добре. Има някои неща да изчистим, но не сме лош отбор. Моята кондиция е добра", коментира пред btv Тодор Неделев.

"Искам "Ботев" да бъде колкото се може по-напред. Гледайки класирането, е трудно да се борим за евротурнирите, но ще излизаме всеки мач за победа и ще се борим докрай. Любовта на феновете е голям плюс за мен и ще направя всичко, за да мога да ги радвам отново, както преди. Има доста време до началото на първенството - около месец. Истината е, че отсега мислим за първия мач, който е дербито на Пловдив с Локомотив", добави Неделев.

  "А" група, сезон 2015/16 - програма, резултати и листа на голмайсторите "Б" група, сезон 2015/2016 - програма, резултати и класиране Купа на България - сезон 2015/2016 топка_1.jpg BALL.jpg SOC.jpg soccer_02_1__1.jpg