ПОСЕТЕТЕ СТРАНИЦАТА НА БЛИЦ ЗА МОНДИАЛ 2022 - ТУК!

Звездата на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев отново говори за инцидента от месец юни в Грузия, когато пострада при катастрофа и претърпя изключително сложна операция в Тбилиси. Националът гостува в подкаста "При Тото", където говори в подробности за трудния момент, през който преминава. 

"Единственото, което помня е, че си говорим с момчетата отзад в автобуса и после се събуждам в болницата. Като се събудих веднага попитах кога ще мога да играя отново футбол. Много ми се играе", каза Неделев.

Toп Коефициенти за efbet Лига!

"Полетът ни от Гибралтар до Грузия беше над 6 часа, пощуряхме. Кацнахме към 22 часа вечерта, много дъжд валеше. Аз бях най-отзад в първия рейс. Отзад си говорихме с Десподов, Георги Костадинов, Антон Недялков, Ивайло Чочев. Лигавихме се, някакви простотии си говорихме. Събуждам се в болницата след това. Аз не помних нищо от катастрофата. Деспода после ми разказа, че съм бил обърнал очите, след това съм прогледнал нормално, но от главата ми е течало много кръв. Бях с опасност за живота", разказа звездата на Ботев. 

"Травмата ми е същата като на Михаел Шумахер, едно към едно. Само че при мен всичко се е случило бързо в болницата. Нашият лекар д-р Бисер Бончев ми казва, че е влязъл направо в операционната и като е видял как оперира колегата му, е било ясно, че е невиждан майстор. А той оперирал само от министър нагоре. Бочев каза, че се е успокоил, че съм бил в добри ръце. Засегната е била артерията, не е имало проблем с мозъка. Зашили са ме с три копчета и докторът не ми е сложил пластина, защото с нея никога повече нямаше да играя футбол", допълни националът.

"Много ме беше страх в самолета и никога не бих се върнал в Грузия. Живот и здраве, януари вече трябва да започна да се изявявам на сто процента. Исках по-рано да играя, но казаха, че няма смисъл за два-три мача. Вече от месец тренирам наравно с отбора. Просто съм с каската, тя ми е удобна. Не ме е страх да играя пак", каза още Тодор Неделев.

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК