Двете поредни загуби с по 0:3 извадиха на показ прикривани проблеми в „Ботев“ (Пловдив). Част от играчите на тима недоволстват от отношението на треньора Велислав Вуцов към тях, пише днешната преса.
 
Много от футболистите са лично обидени от ехидните му подмятания от тъчлинията по време на мача със Славия (0:3) в събота, съобщава „Тема Спорт“.
 
Националът Милен Гамаков пък не се поздрави с Вуцов и направи влезе в съблекалнята след смяната си на срещата с „белите“, информира „Меридиан Мач“. Той беше заменен, след като направи грешка, след която славистите вкараха гол.
 
Подобен инцидент имаше и при смяната на Томаш Иршак. Той първо се скара на съотборниците си при головете през второто полувреме, а при излизането си от терена не отговори на опита на Вуцов за поздрав и с наведена глава се запъти към съблекалнята.
 
„Хайде, влез ти да играеш като толкова знаеш“, е бил най-културният израз от страна на футболист на „Ботев“ (Пловдив) към Вуцов, пише „Стандарт“.
 
Шефовете на „канарчетата“ все още имат доверие в треньора. Велислав Вуцов може да запази поста си, ако в сряда елиминира Локомотив (Пловдив) за Купата на България. Отпадане от турнира обаче може да доведе до уволнението на специалиста.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите