Двама основни играчи на Нефтохимик ще пропуснат гостуването на Локомотив (Мездра). Мачът от 16-ия кръг на "Б" група е утре от 14:00 часа.

Полузащитникът Симеон Мечев е с наказание лишаване от състезателни права за един мач, след като получи червен картон по време на мача срещу Банско, загубен с 0:3. Както вече стана ясно, заради тежката контузия, която получи по време на тренировка, през изминалата седмица, Стефан Неделчев няма да може да се включи в състава на "шейховете" и за предстоящия двубой. Нападателят пропусна и гостуването на Банско.

„Предстои ни тежко гостуване, с оглед последните резултати на отбора на Мездра. Въпреки тежкото положение на клуба, момчетата явно играят заради себе си. Мачът ще е труден, всички тренираме. Хубавото е, че Станислав Жеков се връща в игра, лошото е, че Симеон Мечев е наказан, но се надявам хората, които ще влязат да го заместят достойно. Не трябва да повтаряме грешките, които допуснахме срещу Банско, да нямаме такова поведение на терена и се надявам да постигнем добър резултат“, коментира помощник-треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов.