ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Футболисти на ЦСКА са били подложени на изненадващ тест в навечерието на подновяването на първенството. “Армейците” са били посетени от антидопингови ченгета преди заминаването за Стара Загора в събота. Те са били на базата в Панчарево, когато са пристигнали представители на Антидопинговия център. Това се е случило в събота в ранния следобед. Бил е изтеглен жребий, според който двама от възпитаниците на Саша Илич е трябвало да дадат проби. След като процедурата е била завършена, тимът е потеглил към Стара Загора, където бе настанен в хотел “Бутик”.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Ден по-късно - в неделя, “червените” разбиха Берое с 4:1 за кеф на препълнения сектор за гостуващи фенове, както и привържениците на отбора, проследили мача по телевизията. Футболистите на ЦСКА се оказаха изоставащи с 0:1 в 54-ата минута след груба грешка на Густаво Бусато и гол на Симеон Мечев. След това обаче “армейците” наложиха по категоричен начин волята си с точни изстрели на Брадли де Нойер, Браян Морено, Дюкенс Назон и Иван Турицов от дузпа.

Играч на ЦСКА гърмя със забранени субстанции през сезона. Това е вече бившият национал Георги Йомов. На 27 август 2022 година стана ясно, че фланговият нападател е хванат с допинг. След това се разбра, че Йомов е използвал анаболния стероид дехидрохлорметилтестостерон. Крилото все още очаква да разбере каква ще е продължителността на наказанието му. 
Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023