Треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов остана изключително доволен от постигнатата победа с 2:1 при гостуването на Спартак (Плевен). Двубоят беше битка за първото място в "Б" група, на което ще зимуват "шейховете".

„Искам да благодаря на стотиците фенове, които пропътуваха разстоянието до Плевен и отново ни подкрепиха безусловно. Специална благодарност и на хилядите, които в мислите си бяха с нас, въпреки, че не бяха на стадиона. Всички чувстваме тази подкрепа и за радост успяваме да се отблагодарим и да оправдаем високите очаквания към нас до момента", коментира доволният Димчо Ненов.

„За мача няма какво толкова да кажа. Победихме основен конкурент за "А" група. Трябва да призная, че имаше един момент в края на първото полувреме, когато изпуснахме инициативата, но през втората част показахме по-добра игра и смятам, че заслужено победихме”, отбеляза треньорът на Нефтохимик.

„Първи сме в класирането, но ни чака още много работа и сериозна подготовка за пролетта. Ако искаме да играем в "А" група, трябва да продължим да вървим нагоре", добави наставникът на "шейховете", които ще зимуват на 3 точки пред Спартак (Плевен).