Треньорът на Нефтохимик Димчо Ненов беше много щастлив след постигната победа с 3:1 над Светкавица при гостуването в Търговище. Двубоят беше от 9-ия кръг на "Б" група, а след успеха "шейховете" са втори с 19 точки, на 3 зад лидера Спартак (Плевен).

"Доволен съм най-вече от играта на отбора, защото това, което тренирахме и опитвахме да направим като гости и в предишните мачове се получи в Търговище. Момчетата изпълниха това, което си говорихме на разбора преди мача и сега заслужено се радват. Не искам да кажа, че в играта ни всичко бе перфектно, но след такъв мач не мога да не бъда радостен, от това което показахме", каза Димчо Ненов.

"Светкавица е сериозен и опитен тим, с амбиции за челно класиране и игра така, както очаквах, Ние обаче си свършихме работата. Искам специално да благодаря от името на момчетата и ръководството на многобройните ни фенове, които и в този двубой създадоха за нас домакинска атмосфера. Не мисля, че има друг отбор в "Б" група, с толкова предана и вярна публика, която следва отбора във всеки негов мач", добави развълнуваният наставник на Нефтохимик.