ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Неочакван проблем се е появил пред Ботев (Пловдив) в дните преди откриването на стадион „Христо Ботев“. Оказва се, че треньорските и резервните скамейки на „Колежа“ ще бъдат без предвидените за това луксозни седалки на фирмата „Рекаро“. Вместо това са монтирани пластмасови, подобни на тези на клубната база в Коматево.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Оказва се, че седалките „Рекаро“ са били наядени от мишки и са негодни за монтиране. Луксозните пейки, изработени от изкуствена кожа и естествен велур, бяха част от поръчка от 252 ВИП седалки, поръчани още по времето на предишния кмет на Пловдив Иван Тотев. Те са били складирани в завод „Рекорд“, пише „Марица“. Именно в помещенията завода предвидените за треньорските места седалки са били нападнати от мишки.

Жертва на гризачите са станали именно седалките, предвидени за скамейките на наставниците на домакините и гостите. Фирмата „Рекаро“ е специализирана в производството на ергономични автомобилни седалки, но вече няколко десетилетия прави и седалки за стадиони, които се ползват от грандове като Реал (Мадрид), Манчестър Сити и др.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК