Ръководството и треньорският щаб на Левски неочаквано са променили плановете си относно двама от играчите. Особено изненадващо е решението за Асими Фадига, за когото през лятната пауза се търсеше възможност за изходящ трансфер.

27-годишният французин стартира сезона изключително силно, вкара три гола и измести Марин Петков от титулярната позиция зад нападателите. Фадига има договор до края на сезона и управата на „сините“ започва преговори за удължаването на контракта му.

На „Герена“ вече се появиха първите оферти за офанзивния футболист, за което БЛИЦ първи информира. За момента Левски отклонява възможността за трансфер на французина.

Другият играч, с когото започват разговори за продължаване на договора, е Карлос Охене. И за него имаше очаквания, че може да напусне преди началото на сезона, тъй като не беше в плановете на новия треньор Станислав Генчев. Вместо това 31-годишният ганаец си извоюва титулярно място и на „Герена“ вече гледат на Охене като идеалния учител, покрай който да се развива новото попълнение Клемент Икена. Настоящият договор на Карлос Охене изтича в края на сезона.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025