ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Левски има проблеми не само на управленско ниво, както стана ясно от излезлите вчера изявления на Ивайло Ивков и Станимир Стоилов. Оказва се, че „сините“ срещат трудности и при зимната си селекция. От „Герена“ са ударили греда при преговорите за двама нови играчи (включително централен нападател).

Единият от набелязаните футболисти в последния момент се е отметнал от даденото предварително съгласие да заиграе на „Герена“. Плановете на Левски включваха пълно договаряне на новите попълнения до края на 2022 г., за да може играчите да проведат цялостна зимна подготовка и да се адаптират към отбора. Така беше процедирано през миналата зима.

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

Селекцията на „сините“ е затруднена и заради тежкото финансово състояние, което пречи на привличането на по-качествени футболисти срещу трансферни суми и по-атрактивни заплати. Такива сделки може да се случат единствено при положителен развой на преговорите с „Юнайтед Груп“.

Както е известно, Левски ще води зимна подготовка в Дубай. Лагерът струва 500 000 лева, а сумата е подсигурена от външен за клуба спонсор.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК