Убeдителният лидер в Югоизточната "В" група Несебър се класира за финала на турнира за Купата на Аматьорската футболна лига след драматичен успех над Септември (София), постигнат след изпълнение на дузпи. В редовното време срещата завърши 4:4, като отборът от столицата доигра двубоя с десет души след червен картон на Александър Манолов. “Делфините” се наложиха с 5:3 при изпълнението на наказателните удари.

Домакин на интригуващия полуфинал беше базата на Ботев (Пловдив) в Коматево.

Двубоят започна с дузпа за Несебър, която голмайсторът Трайо Грозев пропусна. Септември първи поведе чрез Захари Янков – 0:1. Играчите на Несебър постепенно се посъвзеха и започнаха да атакуват по-опасно. При едно от нападенията им, главният рефер Рюсютем Карагерен отсъди нова дузпа в полза на "делфините". Този път Трайо Грозев не сгреши - 1:1.

Малко след това отново Грозев отбеляза - 2:1, като при този резултат двата отбора се прибраха на почивката.

В началото на втората част Меледже Омнебес изравни за Септември - 2:2. Малко след това несебърлии спечелиха фаул, който бе изпълнен добре от Николай Костов, а топката с помощта и на вятъра попадна в мрежата на Септември – 3:2. Симеон Баев изведе с хубав пас Трайо Грозев, а таранът оформи своя хеттрик в двубоя и покачи на 4:2.
Няколко минути след това Александър Манолов от състава на Септември получи червен картон и остави тима си с човек по-малко. Това сякаш мотивира още повече софиянци, които организираха няколко опасни атаки. Антонио Павлов намали на 4:3, а малко по-късно отново таранът на "септемврийци" се разписа за 4:4. При този резултат приключи редовното време.

Двата отбора преминаха към изпълнението на дузпи, където несебърлии показаха по-здрави нерви и спечелиха с 5:3. Антонио Павлов и Меледже Омнебес пропуснаха от бялата точка за Септември и по този начин изпратиха Несебър на финала в турнира. Там отборът на Николай Русев - Джангъра ще се изправи срещу Черноморец (Балчик), който елиминира Партизан (Червен бряг) след успех с 4:1.

 Kласиране, програма и резултати в четирите "В" групи - ТУК !!!